5 lucruri pe care bărbații și-ar dori ca femeile să le știe despre ei! Bagă bine la cap nr. 2!

Dacă ai putea să arunci o privire în mintea unui bărbat, nu-i așa că ai face-o? Evident, tentația este prea mare! Și doar te întrebi adesea la ce se gândesc bărbații, astfel încât să nu profiți de ocazie atunci când o ai.

Desigur, să înțelegi un bărbat nu e deloc o sarcină ușoară, mai ales când însăși ei recunosc că stau prost la capitolul exprimare verbală.

Dar dacă ai dificultăți în a-i înțelege pe bărbații din viața ta, nu-ți face griji – mai jos vei regăsi câteva dintre lucrurile pe care toți bărbații și-ar dori ca femeile să le știe despre ei.

Să sperăm că-ți vor prinde bine să le afli! Pentru mai multe astfel de dezvăluiri, urmărește și video-ul de mai jos!
1. Mesajele nu înseamnă ceea ce crezi tu că înseamnă

Foarte multe femei se gândesc că dacă vorbesc mult prin mesaje cu un anumit bărbat, înseamnă că el își dorește ca ea să-i devină iubită.

Avem vești pentru tine, scumpo – nu e întotdeauna cazul! Bărbații trimit mesaje femeilor pentru că e posibil să o placă, însă este departe de a fi o certitudine.

În plus, majoritatea tipilor detestă când femeile încep să pună stăpânire pe ei doar din simplul fapt că s-a întâmplat să schimbe niște mesaje mai multe zile la rând.

Mulți dintre ei mărturisesc că simt o oarecare presiune din partea femeilor, de parcă s-ar aștepta din clipă în clipă ca bărbatul să-și mărturisească sentimentele pentru ele.

Cu alte cuvinte, atunci când un bărbat îți trimite mesaje, sunt doar mesaje, nu o mărturisire a unei iubiri nemuritoare.

2. Hainele strâmte arată ieftin, disconfort, nesiguranță și disperare

„Sora mea se plânge că băieții se uită întotdeauna la sânii ei, dar ea poartă mereu bluze strâmte, care-i arată extrem de mult sânii, așa că sunt confuz”, a mărturisit Alin.

Ei bine, Alin, da, ar trebui să fii confuz, deoarece moda este ciudată. Televiziunea însăși promovează femei îmbrăcate în haine mulate, care lasă la vedere diferite părți ale corpului feminin.

Uneori se promovează ideea că cu cât mai multă piele lași la vedere, cu atât ești mai atragatoare și privită mai bine. Fals.

Orice femeie este datoare să-și găsească stilul vestimentar care o reprezintă cel mai bine, la fel cum orice femeie are dreptul să experimenteze și să încerce toate hainele care-i plac.

Dar fetelor, înainte de a vă lua după toate sursele de inspirație din reviste și de la televizor, avem o întrebare pentru voi.

Dacă într-o zi un tip ar spune despre tine: „Vreau să ies cu ea pentru că are un decolteu mare și pot să-i văd o parte din fundul ei zilnic, în acei pantaloni scurți”, te-ai simți jignită sau flatată?

Sugestie: Simte-te jignită!

Nimănui nu-i place să știe că nu reprezintă mai mult decât o bucată de carne, un trup cu forme și doar atât, pentru bărbatul de lângă. Așadar, nu ai de ce să le oferi zilnic un spectacol gratuit, care ar trebui să fie destinat numai unuia.

3. Bărbaților le place atenția

Atunci când sunt în public, bărbații au tendința de a fi mai retrași, nu vor ținut de mână sau sărutări în public. Pun pariu că ți-a spus și ție asta la un moment dat.

Nu-i adevărat! Bărbații adoră afișările publice ale afecțiunii, chiar dacă se comportă ca și când le-ar detesta. Însă poți fi convinsă că se va simți în vârful lumii dacă tu vei iniția ținutul de mână sau te vei ghemui lângă el, chiar dacă el nu răspunde la fel.

Aceste gesturi îl vor face să se simtă ca un bărbat, pentru că va simți că este protectorul tău.

4. Cheia către inima unui bărbat

Drumul către inima unui bărbat trece cu adevărat prin stomacul său. Poate că sună învechit și exagerat, dar încă este valabil până în ziua de azi.

Poate că nu-i pasă prea mult de abilitățile tale în bucătărie, dar dacă-i poți încropi o masă delicioasă pentru el, te va place imediat mult mai mult ca înainte, iar asta înainte de a termina de mâncat.

Așadar, dacă vrei să-i faci brioșe, e cazul să-ți arăți talentele culinare!

5. Bărbații nu împărtășesc niciodată detaliile intime dacă sunt serioși în privința ta

Poate că va spune doar unui singur prieten în care are cea mai multă încredere, iar asta pentru că nu se poate abține din entuziasmul pe care-l are atunci când este în pat cu tine.

Dar în rest, nu va împărtăși detaliile cu nimeni, doar pentru scopul de a se lăuda. Așadar, dacă te întâlnești cu un bărbat care este dulce și te întrebi dacă păstrează secretele, acordă atenție felului în care tratează viața intima atunci când face mărturisiri.

Dacă nu spune nimic despre escapadele sale și le tratează cu respect pe ale tale, poți fi convinsă că nu va divulga niciodată nimănui ceea ce se petrece între voi.

Urmărește video-ul de mai sus pentru a descoperi și alte secrete pe care le au bărbații!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*