5 greşeli de igienă intimă pe care le facem toţi. Important: NU face asta după ce te-ai iubit cu partenerul

Partidele cele mai intense sunt cele spontane. Tot el este şi cel mai periculos pentru sănătatea ta, dacă nu îţi iei măsurile de igienă corespunzătoare. Frenezia…momentului şi relaxarea de după te pot determina să comiţi anumite greşeli de care nici n-avea habar.

Iată 5 greşeli de igienă pe care mai toate femeile le comit înainte şi după actul amoros!

Foloseşti produsele de igienă ale iubitului tău

Cea mai mare greşeală pentru corpul tău este că te bazezi pe produsele de igienă ale iubitului tău, atunci când dormi noaptea la el. Lucrurile se înrăutăţesc mai ales dacă el este un bărbat conştiincios care îşi cumpără doar produse destinate bărbaţilor şi tipului lor de probleme. Este lesne de înţeles că ele îţi afectează zona intimă, chiar dacă îşi îndeplinesc rolul de curăţare.

Nu este indicat să-i utilizezi săpunul de mâini sau gelul de duş pentru zona ta intimă, pentru că astfel de produse îţi atacă flora vaginală. Ph-ul vaginului este diferit de cel al pielii, este uşor acid, lucru care previne apariţia unor infecţii. Dacă ataci flora vaginală cu produse necorespunzătoare, inviţi bacteriile să se instaleze.

Atunci când mergi la iubitul tău, procură-ţi un săpun destinat zonei intime şi păstrează-l la el.

Faci duşuri fierbinţi

Să zicem că ajungi acasă zgribulită de frig şi te bagi sub apa fierbinte de la duş înaintea unei partide de sex cu iubitul tău. Deşi tu încerci să te încălzeşti şi relaxezi totodată, creezi probleme zonei tale intime. Află că flora vaginală şi intrarea vaginului trebuie menţinute la o temperatură optimă, pentru a rămâne sănătoase. De aceea, îţi este recomandat să te speli în zona intimă întodeauna cu apă călduţă, nu fierbinte! Altfel, eşti predispusă infecţiilor. Reţine pentru la vară că şi apa rece produce acelaşi efect.

Faci spălături vaginale imediat după partida de amor

Femeile care fac spălături vaginale sunt de două ori mai predispuse să facă vaginoză bacteriană, decât cele care se spală intravaginal în orice alt moment al zilei, ne anunţă doctorul Tina Simpson. Dacă te miri, află că imediat după relatiile intime pereţii vaginului tău sunt mai sensibili şi mai expuşi. Spălăturile vaginale nu sunt recomandate în general, dar cu atât mai mult după ce ai facut dragoste, pentru că scad aciditatea ph-ului din vagin. Cel mai bine ar fi să te rezumi la spălăturile externe, cu un săpun fără parfum, cu apă călduţă înainte şi după amor.

Foloseşti acelaşi prosop pentru zona intimă şi restul corpului

Chiar dacă iubitul tău îţi oferă un singur prosop când mergi la el în vizită, tu cere-i două: unul pentru corp şi altul destinat exclusiv zonei intime, atunci când ieşi de sub duş. Bacteriile de pe corpul tău, sau chiar din păr, care nu au un efect nociv, pot deveni periculoase dacă ajung în zona ta intimă.

Nu urinezi după ce intretii relatiile intime

Medicii îţi recomandă ca întotdeauna să urinezi după actul amoros. Acest lucru te ajută să elimini eventuale bacterii strânse în zona uretrei şi care pot ajunge foarte uşor în vezica ta urinară, lucru care se soldează cu o infecţiei urinară.

Citeste si: Am chemat un instalator sa-mi repare centrala. A doua zi am gasit ASTA in cutia postala.

Pe 22 februarie s-a nascut copilul meu. Pe 23 dimineata mi s-a stricat centrala si era un frig in casa… Am chemat un instalator, a reparat-o. A doua zi, am gasit asta in postala.

Au chemat un instalator să le repare caloriferul, dar nu se așteptau la o asemenea surpriză
Să fii în împosibilitatea de a-ți încălzi locuița în perioada rece este un lucru trist, dar situația este de două ori mai gravă atunci când ai în casă un nou născut.

Maria și Jesse Hulcher, doi soți din America, au trăit această experiență neplăcută chiar înainte să devină părinți. Erau încrezători cu privire la pregătirea pentru venirea primului lor copil pe lume, dar s-au lovit de o situație neprevăzută.

Cu câteva zile înainte să aducă acasă noul născut, soților li s-a stricat sursa de încălzire din casă, chiar în mijlocul iernii.
Panicat, Jesse a apelat la ajutorul unui instalator profesionist pentru a le repara sursa de căldură.
Omul a venit imediat și a rezolvat problema, însă câteva zile mai târziu, când s-au uitat în cutia poștală, au avut o mare surpriză.

Instalatorul știa că familia se confruntase cu dificultăți financiare și a încercat să îi ajute. Când au deschis plicul cu factura, Maria și Jesse au fost plăcut surprinși să constate că nu au nimic de plată. Tot ce voia instalatorul era ca ei să poată avea grijă de copilul lor.

„Fără plată.
Aveți grijă de copilul vostru,
Craig”, a scris instalatorul pe factură.

Impresionată până la lacrimi de gestul instalatorului, Jesse Hulcher a povestit întreaga întâmplare pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*