4 zodii masculine care fac dragoste ca în filme – Sunt domni în societate și armăsari în dormitor!

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile de bărbați care îmbină perfect erotismul cu romantismul și care vor aduce în extaz orice femeie. Acești 4 bărbați știu exact cum să ajungă la inima unei femei.

Locul IV: Bărbatul GEMENI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte atenți la nevoile și dorințele femeii de lângă el, atât în viața de zi cu zi, cât și în dormitor. Nu există partidă fără preludiu și gemenilor le place să experimenteze cele mai inedite lucruri.

Gemenii știu să respecte femeile și jumătatea lor nu se va simți nici o secundă neapreciată sau neglijată. Dacă partenera lor își dorește ceva în materie de amor, nu vor sta pe gânduri și vor face exact cum li se cere.

Locul III: CAPRICORN:

Deși la prima vedre s-ar putea să ai o altă impresie, nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt romantici incurabili. Poate că în societate și mai ales de față cu prietenii lui va părea dur, însă în dormitor se va transforma într-un mielușel.

Acești bărbați sunt foarte educați și manierați, iar atingerile lor vor face orice femei să simtă fiori în tot corpul. Sunt foarte atenți la detalii și nu le scapă nici o parte din corpul parteneri de viață.

Locul II: SĂGETĂTOR:

Săgetătorii sunt aventurierii zodiacului. Sunt persoane construite dintr-o singură bucată și farmecele lor au întotdeauna ca rezultat amorul pasional. Toți bărbații îl invidiază pe bărbatul săgetător pentru că femeile roiesc în jurul lui.

Adoră jocurile erotice în dormitor, însă nu întrece măsura. Se știe despre acești bărbați că au foarte des aventuri, însă fie că este vorba de o aventură sau de o relație serioasă, săgetătorii vor ține cont întotdeauna de dorințele femeilor și se vor concentra pe plăcerea lor.

Locul I: TAUR:

Bărbații taur sunt cei mai buni în dormitor dintre toate semnele zodiacale. Femeile nu au de ce să se plângă și femeile care vor întâlni un nativ din această zodie nu vor uita niciodată experiențele petrecute alături de el.

Acești nativi vor atrage atenția prima dată cu sărutările lor care îți vor trimite fluturași în stomac și îți vei dori mai mult. Apoi, când în sfârșit vei ajunge în dormitor cu un taur, tot ce se află în jurul tău va fi dat uitării.

Se spune despre scorpion că este cel mai pasional semn zodiacal și că este maestru în arta seducției, însă , în unele cazuri taurul îl întrece și pe scorpion, de aici și locul său fruntaș în acest top. Dacă ai un bărbat taur în viața ta, te poți convinge și singură de calitățile sale în dormitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*