4 ZODII DE BARBATI CARE POT SATISFACE ORICE FEMEIE! SUNT ASI IN PAT!

Astrologia ne dezvaluie adesea informatii interesante despre noi si despre persoanele apropiate, ajutandu-ne ne intelegem mai bine reciproc si sa legam relatii bazate pe armonie. Chiar si preferintele sexuale pot fi influentate de semnul astrologic, ceea ce inseamna ca putem sa ne dam seama care sunt nativii cu care ne-am intelege cel mai bine la pat. Iata care sunt aceste zodii:

LEU
Barbatul Leu este foarte talentat când vine vorba de demonstrarea afectiunii. Gândeste in detaliu chiar si cea mai banala noapte de amor. Nimic nu este la intâmplare atunci când ajungi cu un nativ Leu in pat. Acesta isi foloseste tehnicile de seductie inca din primele secunde in care v-ati intersectat privirile. El este atat de exuberant, incat scenele de sex sunt extrem de pasionale, cum numai in filme poti vedea.

FECIOARĂ
Barbatul Fecioara pune mâna si apoi o retrage! Isi atrage partenera in capcana perfecta. O face sa il doreasca si apoi ii da din dragostea sa putin câte putin. Aceasta este strategia nativului pentru a intretine viu focul pasiunii. Barbatul Fecioara poate fi un excelent manipulator in ale dragostei. Ei par distanti si reci, insa au o doza enorma de senzualitate in interiorul lor.

BALANTA
De departe, barbatul care stie cel mai bine cum sa atinga o femeie este cel nascut in zodia Balanta. O partida de amor cu un barbat Balanta incepe cu un masaj de relaxare. Daca vei vedea in camera petale de trandafiri, uleiuri aromatice sau o lenjerie de pat din matase fina, sa stii ca acesta iti pregateste noaptea perfecta. Totusi, nu te astepta la dulcegarii nesfarsite si actiune putina, pentru ca Balantele sunt printre zodiile care au o tendinta naturala de a flirta si au o latura sexuala jucausa si incitanta.

SAGETATOR
Sagetatorul este jucaus si aventurier, fiind foarte creativ la pat. Cu un spirit mereu tanar, nativul acestei zodii este foarte deschis la minte si gata sa experimenteze mereu lucruri noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*