porc

21 de lucruri esențiale pentru o partidă de sex murdar

Așadar, iată topul meu cu cele mai sexi chestii despre sex, fără să includ cea mai sexi parte a sexului, și anume, imaginația și misterul a ceea ce va urma. S-ar putea să nu fiți de acord cu toate argumentele mele și, în ciuda eforturilor mele de a fute cât mai multe persoane posibil, nu am cum să reflect dorințele tuturor, așa că dacă aveți idei mai bune, adăugați-le în comentarii. Abia aștept să le-aud.

1 – Mirosul. Dacă nu-ți place mirosul sexului, nu știu…poate nu ești om? Sexul miroase…sexy?

2 – Șosetele. Atunci când tovarășul de futai îți îndeasă șosete în gură îți leagă mâinile la spate și ți-o trage ca un armăsar turbat. Toată lumea face chestia asta, nu?

3 – Când un tip își dă drumu-n tine și rămâne înăuntru până simți că se întărește din nou și te fute și își dă drumul din nou fără s-o scoată din tine nici măcar o clipă. E super sexi și nu mai scapi nici pârțuri din păsărică, Hannah.

4 – Să strângi un tip când e în tine. E ca și cum păsărica sau fundul tău i-ar spune: „Sunt aici, baby, sunt cu tine.”

5 – Când și-o bagă în tine. Și-i simți doar vârful – hai odată, ce faci, n-a intrat TOATĂ încă?!

6 – Când îți dai seama că partenerul e înnebunit de plăcere. Când geme și o ia razna și vorbește necontrolat.

7 – Sperma. E grozavă. Cel mai mult îmi place când mă surprinde. De exemplu când ți-o tragi cu un tip la o petrecere în casa cuiva și intră cineva peste voi și tu-i zici ‘hai și tu încoa’, dar omul e atât de excitat încât imediat ce scoate pula își dă drumul pe voi doi (oare ce dracu’ de pilluri luase?). Sau când i-o freci unui necunoscut într-o cameră întunecoasă și deodată simți că-și curge ceva cald printre picioare pe fusta scurtă din piele. Frate, de ce nu mi-ai zis că erai aproape? Sexi!

8 – Lenjeria intimă. N-aveți decât să mă numiți conservatoare, dar nu cred că poți da vreodată greș cu lenjerie sexi și șampanie. E tradițional, nu?

9 – Futaiurile cu dubioși. Genul de tipi pe care nu i-ai introduce în cercul tău de prieteni. Unele dintre cele mai tari futaiuri, din alea după care mi-au tremurat genunchii vreo juma’ de oră, au fost cu perverși burtoși îmbrăcați în tricouri cu trupe din anii ’90. Când nu-ți pasă ce cred ei despre tine, poți să-ți dai drumul și să fii cu adevărat liberă. Doar să nu uiți de prezervativ!

10 – Să te folosești de sucurile sexuale ca să te exciți și să termini din nou. Să-mi bag dacă nu e cea mai tare chestie.

11 – Să te uiți la tine în oglindă când faci porcoșenii. Când e vorba de sex în trei, partida mi se pare aproape o risipă dacă persoana din mijloc nu vede cum arată scena, pentru că arată super excitant.

12 – Limbajul murdar. Așa e, e nevoie să fii pasional ca să se simtă că vorbești sincer, dar ce ești tu? Un șoricel? Sau un futălău? Ești un futălău – așa că zi-mi că-s o curvă și ordonă-mi s-o sug.

13 – Când te-ai pipăit și te-ai sărutat cu cineva și te uzi rău de tot jos și te uiți la partener cu disperare și-l rogi să-ți rupă chiloții, moment în care își dă seama c-o vrei rău de tot.

14 – Să te uiți în ochii cuiva care are orgasm și să vezi cum i se dilată pupilele. E super frumos.

15 – Să-ți auzi vecinii cum și-o trag. Uau, mă excită extrem. Să mor eu, se vede că nenorociții ăia de vizavi aveau nevoie de un futai pe cinste de mult timp.

16 – Sudoarea. Hannah a pus sudoarea pe lista de lucruri neatrăgătoare, dar Hannah greșește. Greșește profund. Dacă cineva ți se pare destul de atrăgător cât să faci sex cu el, atunci ar trebui să-ți placă sudoarea respectivului. Și lui să-i placă a ta. Vorbim de sex aici, nu de corul bisericii. Oamenii transpiră în timpul sexului dacă se fut cum trebuie.

17 – Umiditatea. Bărbat sau femeie, nu contează – e super sexi când partenerul începe să se ude. Dacă ești scârbit de fluidele sexuale, de ce mai faci sex? Sexul e suculent. Sexul bun e și mai suculent.

18 – Doggy style. E sexi atunci când vrei să fii futută ca un animal – un câine, să zicem – și bonus, ai mâinile și gura libere, în caz că prietenii lui au nevoie să-ți oferi serviciile și pentru ei.

19 – Numărul 19 de lucruri neplăcute la sex de pe lista lui Hannah e durerea de fălci de la sexul oral. Empatizez cu ea, nu zic nu. Dar ea continuă cu: „Ia imaginați-vă dacă am face tot efortul ăsta la sală!” Pe bune? Te gândești la sală când faci sex oral? În fine, pe locul 19 pe lista mea e brutalitatea primitivă, atunci când te manevrează un bărbat cu brațe puternice și vânoase. Strânge-mă de gât, Trage-mă de păr! Rezist!

20 – „Puțele și vaginele”, cum le zice Hannah. Ei i se par dubioase și urâte, dar eu cred că sunt butoane speciale de plăcere infinită. Și nu-mi pasă dacă ești homosexual, heterosexual sau Capricorn – sexul oral e fantastic oricum. Limbile ude și fierbinți au fost făcute fix pentru clitorisuri ude și fierbinți.

21 – Să te așezi din nou în pula lui după ce ați terminat. Hannah s-a rostogolit peste o pată udă pentru că s-a rostogolit în direcția greșită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*