16 lucruri pe nu le ştii despre testicule dar ar trebui să le afli

O viata sexuala activa si o buna comunicare pot trasforma o relatie banala intr-una pasionala, plina de aventura si mister. Pentru a nu cadea in rutina zilnica, trebuie sa inveti sa iti cunosti partenerul nu doar psihic si emotional, ci si fizic.

Pentru ca suntem la lectia despre sex, astazi vom invata cateva lucruri noi despre testicule, cele mai importante bijuterii ale barbatului. Iata 8 raspunsuri la cele mai ciudate intrebari legate de pretioasele bilute:

De ce atarna bijuteriile?

Testiculele atarna in afara corpului deoarece temperatura ideala pentru producerea spermei trebuie sa fie cu unul sau doua grade mai scazuta decat temperatura corpului. In situatiile in care barbatilor le este frig, bijuteriile se apropie mai mult de corp.

Cat de sensibile sunt?

Cele doua bilute sunt foarte sensibile si fragile incat chiar si la cea mai mica lovitura, barbatii simt o durere cumplita in acea zona si in abdomen. De cele mai multe ori unii “masculi” ajung sa impuna partenerelor sa nu se joace cu ele, fiindu-le teama de durere.

Ce legatura au testiculele cu nervii?

Testiculele sunt responsabile cu producerea spermei si a testosteronului. Cantitatea de testosteron este foarte importanta deoarece determina masa musculara a barbatilor, parul facial, dar si temperamentul acestuia, nervii si comentariile pe care le fac.

Cat de mult influenteaza directia penisului?

De obicei barbatii au penisul indreptat usor catre dreapta. Acest lucru se datoreaza faptului ca testiculele sunt inegale, adica unul este mai ridicat decat celalalt. In momentul in care penisul este in erectie, linia lui “stramba” este si mai vizibila decat de obicei, insa nu trebuie sa te sperii. Este un lucru normal, intalnit la majoritatea barbatilor.

Poti anticipa cand partenerul tau are orgasm?

O veste buna pentru tine: iti poti da seama cand iubitul tau are orgasm doar uitandu-te la ouale lui. Testiculele se ridica usor chiar inainte de ejaculare pentru a se “conecta” cu corpul, iar tu poti profita de aceasta sansa, sporindu-i placerea prin metode stiute doar de tine.

Iti este permis sa te joci cu ele?

Da, daca nu esti rea. Conteaza foarte mult sa ai mare grija, sa nu ciupesti, sa nu musti si sa nu iti folosesti unghiile. Trebuie sa fii blanda, sa le masezi usor fara a le brusca. Daca ai o legatura stransa cu partenerul tau sau esti dezinhibata, le poti saruta si te poti plimba cu limba in jurul lor (multe femei nu sunt de acord cu aceasta metoda, considerand-o scarboasa).

Testiculele isi pot schimba dimensiunile?

Daca partenerul tau este tipul de barbat care in timpul sexului devine extrem de excitat, pasional incat se dedica in totalitate momentului, bilutele lui pot creste chiar si cu 50% in dimensiune inainte de a avea orgasm deoarece ele acumuleaza sange in timpul excitarii.

Este adevarat mitul “testiculelor albastre”?

Da. Testiculele albastru apar in momentul in care un barbat este excitat pentru o perioada mai lunga de timp fara a avea orgasm. Sangele acumulat in testicule ramane acolo si din cauza faptului ca nu mai are oxigen, bilutele se umfla si se albastresc. Asadar, data viitoare cand se va plange de culoarea bijuteriilor lui, ar fi cazul sa treci la actiune.

Când bărbații au parte de sex, în special de sex oral, multora dintre ei nu le place orice fel de stimulare a testiculelor. Sentimentul de frică depășește sentimentul de excitare din cauza fragilității și sensibilității testiculelor. Astfel, mulți preferă ca femeia să se axeze pe penis.

Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine – Mărimea este un semn de sănătate! Dimensiunea lor ar trebui să fie cel puţin cât a unei nuci şi în nici un caz cât a unei… cireşe!

E ok dacă sunt inegale! La majoritatea bărbaţilor, testiculul stâng este puţin mai jos decât testiculul drept.

Bărbații adoră senzaţiile tari… Dacă sunt ţinute şi frecate în palme ori zgâriate uşor, cu unghiile, plăcerea e garantată!

… sau senzaţiile soft – Atingerile fine, cu degetele, îi fac, de asemenea, să-şi piardă minţile!

Cu cât se apropie de orgasm, cu atât devin mai ferme – Este momentul în care atingerea testiculelor trebuie să devină din ce în ce mai rapidă şi mai apăsată

Este normal să atarne – Testiculele atârnă în afara corpului deoarece temperatura ideală pentru producerea spermei trebuie să fie cu unul sau două grade mai scăzută decât temperatura corpului. În situațiile în care bărbaților le este frig, testiculele se apropie mai mult de corp.

Sunt foarte sensibile – Cele două testicule sunt foarte sensibile și fragile incât chiar și la cea mai mică lovitură, bărbații simt o durere cumplită în acea zona și în abdomen.

Testiculele influențează direcția penisului – De obicei bărbații au penisul îndreptat ușor către dreapta, iar asta se observă mai ales atunci când se află în erecție. Acest lucru se datorează faptului că testiculele sunt asimetrice, unul fiind mai ridicat decât celalalt. Este un lucru normal, întâlnit la majoritatea bărbaților. Datorită testiculelor asimetrice, le este mai confortabilă poziția șezut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*