16 lucruri despre sex pe care NU LE STIAI

1. Primul orgasm ti-l vei oferi singura singurica. Sunt destul de putine femeile care au marele noroc sa intalneasca din prima un partener rabdator, care sa le initieze in tainele propriului corp.

2. Nu exista dependenta de vibrator. Chiar daca il folosesti destul de des, acest lucru nu te va face sa nu iti mai doresti sa faci sex cu un barbat. Este chiar invers!

4. Daca nu stie sa sarute, sunt sanse sa nu fie nici bun in pat.

5. Sunt extrem de mici sansele sa ajungeti amandoi la orgasm in acelasi timp. Drept urmare, nu mai mima orgasmul doar pentru ca asa vezi in filme.

6. Daca iti doresti o partida de sex in 3, benefic este sa alegi o persoana de care nu esti indragostita. Altfel, e posibil sa apara gelozia.

7. Garantat vei avea o viata sexuala mult mai buna in cazul in care gasesti pe cineva cu acelasi libido ca al tau. Dorinta sexuala destul de diferita este unul dintre principalele motive pentru care cuplurile se cearta.

8. Barbatii pun destul de mare pret pe aspectul vizual, fapt pentru care le place sa se uite la lucruri sexy. Asta ar fi unul din motivele pentru care opteaza sa se uite la filme pentru adulti.

9. Si femeile, dar si barbatii sunt adeptii preludiului.

10. Barbatii adora sa fie atinsi si mangaiati un pic mai agresiv, deoarece pielea lor e mai groasa ca a femeilor.

11. Sex oral cu mana = „moartea pasiunii” pentru un barbat.

12. Nu toti barbatii se dau in vant dupa sexul oral. Nu te-ai fi asteptat nu?

13. Exista posibilitatea ca el sa isi piarda erectia in timpul partidei de sex, insa asta nu inseamna ca nu se simte bine.

14. In cazul in care tu nu iei niciodata initiativa in materie de sex, partenerul tau va crede ca faceti sex doar pentru a-i face lui pe plac.

15. Zona intima este diferita de la o femeie la alta. Inceteaza sa te mai compari cu starletele porno, mai ales ca de multe ori au acea zona operata si cosmetizata.

16. Aparitia unui copil poate distruge viata sexuala. Cu toate acestea,  poti incerca din nou dupa ce acesta implineste 2 ani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*