semn

10 Semne Clare Care arata ca Partenerul nu te mai iubeste. Nu-l rata pe al 9-lea !

Se spune ca detaliile fac diferenta si este cat se poate de adevarat. La fel se intampla si in cazul relatiilor unde gesturile, fie cat de mici, pot spune foarte multe despre ceea ce simt partenerii unul pentru celalalt.
In acest articol va prezentam 10 semne care va vor ajuta sa va dati seama daca mai sunteti iubite de partenerul vostru.

1. Nu mai arata dragostea pe care obisnuia sa o arate
Daca observi ca nu-ti mai acorda atentia pe care ti-o acorda inainte, ba mai mult, face tot ceea ce-i sta in putinta pentru a impresiona o cu totul alta persoana, este cazul sa iesi din relatie si sa te concentrezi pe tine. Este clar ca interesul lui este acum in alta parte.
2. Se gandeste tot timpul la altceva

Este usor de observat. Daca vorbesti cu iubitul tau si este prezent doar cu prezenta fizica, nu este atent la ceea ce ii spui, mintea ii este cu totul intr-un alt loc, semnalul este clar. Iesi din relatie.
3. Nu mai aveti subiecte de discutie
Daca iubitul tau nu mai este interesat de viata ta, de ceea ce faci si va este din ce in ce mai greu sa va gasiti subiecte comune de discutie, va trebuie sa accepti ca nu mai esti pe lista proprietatilor lui.

Despartirea este cea mai buna solutie.
4. Iubitul tau arunca vina pe tine pentru tot ce se intampla
Daca iubitul tau te invinovateste pentru tot felul de nimicuri se te acuza desi clar nu este vina ta, atunci ai ca singura optiune sa il parasesti.
5. Nu va mai suportati unul pe celalalt

Daca tu si iubitul tau va certati din orice lucru insignifiant si ajungeti sa va certati, sa va purtati urat unul cu celalalt fara sa aveti un motiv intemeiat, este clar ca sentimentele ce va legau odinioara nu mai exista.
6. Are intotdeauna o scuza pentru a lipsi de acasa
In ultima vreme iubitul tau se afla ba intr-i calatorie de serviciu, ba in oras cu colegii, sau cu prietenii, fara sa te invite si pe tine? Ne pare rau, dar nu mai ai loc in inima lui si, desi poate iti va fi greu, trebuie sa accepti situatia.
7. Iubitul tau nu te mai include in planurile lui de viitor
Daca vezi ca iubitul tau nici macar nu se sinchiseste sa te includa si pe tine in planurile sale de viitor, atunci este clar ca in mintea lui deja nu mai sunteti impreuna si va trebui sa te obisnuiesti cu asta.
8. Iubitul tau nu te mai respecta
Partenerul tau a ramas doar cu amintirile neplacute legate de voi doi, acele momente care ti-au adus suferinta si a uitat complet de tot ceea ce ati avut frumos impreuna, este inutil sa mai incerci sa salvezi relatia. Este o cauza sortita esecului.
9. Nu mai primesti niciun fel de explicatie
Indiferent ce face, de unde vine, unde se duce, esti complet pe dinafara si nu-ti ofera nici o explicatie? Este clar ca nu te mai considera parte din viata lui.
10. Ai ajuns sa te urasti pe tine si sa te ranesti
Suferi cumplit ca iubitul tau te minte, nu mai comunica cu tine, te raneste intentionat si ai ajuns sa nu te mai iubesti nici tu? Nimeni nu merita sa aiba un astfel de tratament. Paraseste-l si concentreaza-te doar pe tine. Meriti asta!
SURSA: www.centralreaders.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*