10 OBIECTIVE SEXUALE pe care o femeie trebuie să le bifeze până la 40 de ani….

10 obiective sexuale pe care femeile trebuie sa le bifeze pana la 40 de ani:
1. SEX PE ROLURI

Sexul poate fi distractiv, asa ca propune-ti o noapte in care tu sa fii profesoara si el sa fie elevul tau!

2. O AVENTURA DE-O NOAPTE

Nu e nimic rau la aventurile de-o noapte. Acestea iti ofera placeri de neuitat si te fac sa ai mai multa incredere in tine. Profita de astfel de sanse daca se ivesc in calea ta!

3. SEX INTR-UN LOC INTERZIS

Indrazneste! Sexul in locuri publice este incitant. Nu ne referim aici la strada sau in mijlocul pietei ci la locuri in care sa simti adrenalina, dar fara sa te expui in totalitate publicului. Astfel de locuri ar putea fi liftul sau toaleta unui centru comercial.

4. OBTINEREA UNUI ORGASM VAGINAL

Nu este o idee ciudata. Majoritatea femeilor nu reusesc sa aiba orgasm vaginal, ci doar clitoridian. Pentru asta e nevoie sa iti explorezi mai mult corpul testand, de ce nu, jucarii sexuale.

5. MASTURBARE IN CADA

Masturbarea nu mai este un subiect tabu si merita sa iti provoci placere in ipostaze si locuri inedite. Ce-ai zice de o cada plina de spume si petale de trandafiri?

6. FII DESCHISA LA CAPITOLUL FANTEZII SEXUALE

Acesta este un obiectiv sexual de care trebuie sa tii cont cu cat te apropii mai mult de varsta de 40 de ani. Comunica cu partenerul de viata si spune-i exact ce iti place si ce nu iti place. Nu te rusina!

7. SEX VIRTUAL

Daca vrei sa afli ca e bun sau nu, incearca sexul la webcam. Numai asa vei putea sa il condamni sau sa il apreciezi dupa aceea.

8. POZITII SEXUALE DIFICILE

Nu te rezuma la pozitiile sexuale clasice. Propune-ti pozitii care sa iti solicite atat mobilitatea cat si imaginatia.

9. DANS IN POALA PE POST DE PRELUDIU

Un dans lasciv il va excita din prima, iar daca o faci pe cadana pentru el pentru cateva minute, ii vei castiga interesul imediat.

10. NU TE FERI SA FII VULGARA IN PAT

Nu te feri de cuvintele vulgare daca simti ca te excita la nebunie. E mai bine sa faci ce iti place decat sa iti infranezi exhibitiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*