1 din 4 oameni suferă de asta și nu știu cum să se vindece! CUM POTI SCAPA DE HERPES INTR-O SINGURA NOAPTE

Mulți oameni suferă de acest virus numit herpes. Mai precis, 1 din 4 oameni sunt afectați măcar o dată în viață de această afecțiune. E un virus foarte contagios, dar poți sp scapi din el cu un truc simplu, pe care foarte puțini îl cunosc.

Herpesul se răspândește imediat prin sărut sau prin folosirea tacâmurilor sau a sticlei cu apă la comun. Virusul se manifestă, de regulă, în zona buzelor, dar poate afecta și organele genitale.

Herpresul nu e tocmai ușor de tratat, dar există remedii care s-au dovedit a fi extrem de eficiente. Unul dintre ele este usturoiul, care întărește imunitatea, ușurează digestia și ajută glanda tiroidă, curăță vasele de sânge și împiedică formarea tumorilor. Usturoiul are substanțe azotate, sodiu, potasiu, seleniu, calciu, magneziu, silicon, fosfor, vitaminele C, D, B și uleiuri esențiale și fitoncide, cu efect antibacterian. Acestea ajută la vindecarea rapidă a infecțiilor deci și a herpesului. Pune un cățel de usturoi tăiat mărunt pe zona afectată, lasă-l să acționeze 10 minute și clătește cu apă călduță. Herpesul ar trebui să dispară a doua zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*